Neka 2023. bude godina vaših jezičkih pobeda

Novogodišnja jezička rezolucija

Kako se jedna godina završava i nova godina počinje, možda sagledavate sve što ste postigli ili što ste želeli postići u proteklih 12 meseci. Ako učite strani jezik, možda razmišljate o tome koliko ste naučili ili koliko daleko još morate ići da postignete svoje ciljeve.

Učenje jezika je kontinuirano putovanje, a ne jedno odredište. To već do sada sigurno znate. Bez obzira da li ste početnik ili ne, izazova će uvek biti.

Uprkos tome, bez obzira na vaš nivo i brzinu napredovanja, doživećete  trenutke uspeha koji će vam pokazati koliko ste daleko stigli i motivisati vas da nastavite.

Te uzbudljive (i ponekad neočekivane) trenutke vredi proslaviti – i to je ono što mi nazivamo novogišnjom jezičkom rezolucijom. 

U nastavku pročitajte više o tome!

  • Šta je to “mein und dein novogodišnja jezička rezolucija”?
  • Šta su to jezičke pobede?
  • Kako vam mein und dein može pomoći da postignete svoje jezičke pobede?

Šta je to „Mein und Dein novogodišnja jezička rezolucija“?

U školi Mein und Dein živimo za jezičke pobede i vaše uspehe. I zato želimo da vam pomognemo da doživite i proslavite što više pobeda.

Zato nudimo našu novogodišnju promociju: 30% popusta na ceo kurs za nove članove. Sve što treba da uradite je da se prijavite i navedete #MD2023 do 15. januara 2023. Iskoristiti naše posebne cene i krenite u svoje jezičke pobede. 

Šta su to jezičke pobede?

Spomenuli smo da svi koji uče jezik doživljavaju trenutke uspeha koji označavaju napredak i drže ih motivisanim. To je ono što mi nazivamo jezičkim pobedama.

Jezičke pobede mogu biti velike ili male i mogu se javljati u različitim situacijama. Ovi trenuci pobede su ono što čine jezike lepim. Prvi put kada možete pitati za pomoć ili započeti razgovor na stranom jeziku sa nekim na zabavi, osetićete uzbuđenje jezičke pobede. To što konačno možete razumeti svoju omiljenu muziku je jezička pobeda. Da ne govorimo o satisfakciji i ličnom uspehu i pobedi kada uzmete željeni jezički sertifikat koji je rezultat velikog truda.

Bez obzira na to koliko mala mislite da je jedna od vaših pobeda, svaka je pokazatelj da ste na pravom putu i da se sav vaš trud isplati. A najbolja stvar u vezi sa ovim pobedama jeste da stvaraju zavisnost: nakon što doživite jedan od ovih trenutaka uspeha, poželećete da nastavite ​​kako biste ostvarili više pobeda i dostigli svoj jezički cilj. I tu Mein und Dein može pomoći!

Kako vam Mein und Dein može pomoći da postignete jezičke pobede?

Ako želite da 2023. bude godina jezičkih pobeda, moraćete se pripremiti za uspeh. Da biste to učinili, treba će vam pomoć profesionalaca. Evo zašto:

Učite sa profesionalcima

Predavač može napraviti razliku između najboljeg kursa koji ste ikada pohađali i onog koji vas u potpunosti odbija i odvlači od teme. Svi naši predavači su se usavršavali u inostranstvu, poseduju posebnu didaktičku obuku i C2 nivo nemačkog jezika. Osim toga znaju šta je potrebno da vas drže angažovanim, prilagode se vašem karakteru i vode kroz svaki aspekt jezika.

Budite spremni da ćete govoriti od prvog dana

Možete zapamtiti vokabular i gramatiku iz udžbenika od korice do korice, ali nikada nećete tečno naučiti jezik ako ne govorite. Mein und Dein nudi nastavni plan i program usmeren na govor koji će vam pomoći da steknete samopouzdanje od samog početka. Na našim interaktivnim online kursevima vežbaćete govor u malim grupama, čime ćete steći znanje i iskustvo koje vam je potrebno za razgovor sa ljudima u „stvarnom“ svetu. 

Počnite sa slavljem vaših jezičkih pobeda 2023. sa nama

Uzbuđenje učenja jezika proizlazi iz pobeda, velikih i malih, koje vam pomažu da shvatite da napredujete ka svojim ciljevima. Zašto ne biste 2023. učinili godinom na koju ćete se usredsrediti na jezičke pobede? Prijavite se do 15. januara. 2023. sa kodom #MD2023 i neka vaša priča počne!

Podelite ovaj post:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Slični Postovi

5 1 Ocena
Ocenite članak
Pretplati se
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Povratna Informacija
Pogledaj sve komentare

Zadnji Postovi

Spaced Repetition System - Efikasan način za učenje reči

Spaced Repetition System – Efikasan način za učenje reči

Učenje novog jezika može biti izazovno, ali redovno ponavljanje je ključno za zadržavanje novih reči i fraza u dugoročnoj memoriji. Spaced repetition system ili sistem sa određenim raspored ponavljanja je jedan od najefikasnijih načina da poboljšate svoje učenje nemačkog jezika.

Najbolji udžbenici za nemački jezik od nivoa B2 do C2

Najbolji udžbenici za nemački jezik od nivoa B2 do C2

U ovom tekstu predstavljamo vam najbolje udžbenike za učenje nemačkog jezika od nivoa B2 do C1. Kvalitetni udžbenici su neophodni za dalje usavršavanje jezika, a mi smo izdvojili tri najbolja po našem mišljenju.

Mein und Dein - Kursevi Nemačkog Jezika
0
Mi cenimo vaše mišljenje - Ocenite članak i ostavite svoj komentarx